İstanbul hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor…
Bizi sosyal medyadan takip edin

İstanbul hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor…

İstanbul hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor…

  • 14 May, 2011

23 – 26 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor.

Şampiyonaya gelen kafilelerimizin konaklamaları için Kızılay Sosyal Tesislerinden 200 kişilik yer ayrılmıştır. Burada ayrıca kafilelerimize yemek imkanıda sunulacaktır. Kızılay tesislerinde kalmak ve yemek imkanından faydalanmak isteyen kafilerimizin yer ayırtmaları gerekmektedir. Konaklama için İstanbul İl Temsilcimiz Meliha Sarıkoca ve Organizasyonlar Direktörümüz Mehmet Zeki Erkan ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Ayrıca Şampiyonaya uçak ile Sabiha Gökçen Havalimanına ve Otobüs ile Harem otogarına gelecek olan kafilelerimiz servis ile alınacaktır. Servis için İstanbul İl Temsilcimiz Meliha Sarıkoca ile irtibata geçilerek önceden haber verilmesi gerekmektedir.

Hakemlerimiz için Pendik Veteriner Araştırma misafirhanesinde 25 kişilik yer ayrılmıştır. Veteriner Araştırma Misafirhanesi konaklama bedeli 15.00 tl. dir. kalmak isteyen hakemlerimizin yer ayırtmaları gerekmektedir.

Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına Pendik belediyesi supansorluk yapmaktadır. Şampiyonada dereceye giren sporcular Pendik Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecektir.

İstanbul’ da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampinasının hazırlıkları ile ilgili olarak Halter Federasyonu Organizasyonlar Direktörümüz Mehmet Zeki Erkan şunları söyledi; 23-26 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul Pendik’ te organize edeceğimiz Yıldızlar Türkiye Şampiyonasının hazırlıkları sıkı bir şekilde devam etmektedir. Şampiyonaya katılacak olan kafilerimizin rahat etmelerini sağlamak amacıyla her türlü hazırlık sürdürülmektedir. Şampiyonaya Pendik Belediyesi supansorluk yapmaktadır. Dereceye giren sporcularımıza Pendik Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecektir. Organizasyonumuza desteklerinden dolayı Pendik Belediyesine ve İstanbul İl temsilcimiz Meliha Sarıkoca’ ya teşekkür ederim. dedi.

Müsabaka talimatı için TIKLAYINIZ…