Mehmet Ali Şahin’den Yıldız Haltercilerimize Moral dopingi…
Bizi sosyal medyadan takip edin

Mehmet Ali Şahin’den Yıldız Haltercilerimize Moral dopingi…

Mehmet Ali Şahin’den Yıldız Haltercilerimize Moral dopingi…

  • 25 Jun, 2011

Eski Meclis Başkanımız Mehmet Ali Şahin, yıldız halter milli takımızı Karabük Ovacık Halter Kamp Eğitim Merkezinde ziyaret etti.

21-28 Ağustos 2011 tarihlerinde Polonya’ da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Yıldız Erkek Milli takımımızı Karabük Ovacık Halter Kamp Eğitim Merkezinde ziyaret eden Eski Meclis Başkanımız Mehmet Ali Şahin, yıldız milli takımımızın çalışmalarını izleyerek Genel sekreterimiz Zeki Öztürk ve milli takım antrenörlerimizden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eski meclis başkanımız Mehmet Ali Şahin, halter branşı ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden ve ülkemize birçok madalyalar kazandıran bir branştır. Haltercilerimizin başarılarını yakından takip eden birisi olarak bu başarılardan son derece mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirten Şahin; yıldız sporcularımızdan da Polonya’ da katılacakları Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında da büyük başarılar beklediğini söyledi. Onlarında gelecekte birer Naim Süleymanoğlu ve birer Halil Mutlu gibi başarılı sporcular olabilmeleri için de çok çalışmaları gerektiğini söyledi.