Yıldızlarda Ankara Tuzgölü ve Ankara Büyükşehir Belediye Şampiyon…
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yıldızlarda Ankara Tuzgölü ve Ankara Büyükşehir Belediye Şampiyon…

Yıldızlarda Ankara Tuzgölü ve Ankara Büyükşehir Belediye Şampiyon…

  • 08 Jun, 2013

Bayanlarda Ankara Tuzgölü ve Erkeklerde Ankara Büyükşehir Belediye Şampiyon…

Federasyonumuz 2013 yılı faaliyetlerinden olan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Amasya’ nın Merzifon ilçesinde yapıldı.

282 sporcunun iştirak ettiği Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Bayanlar Kategorisinde Ankara Tuzgölü Spor kulübü şampiyon olurken, Erkeklerde Ankara Büyükşehir Belediye Spor Şampiyon oldu.

Merzifon Belediyesini katkılarıyla gerçekleştirilen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Bayanlar kategorinde 184puanla Ankara Tuzgölü spor şampiyon olurken, 132 puanla Gaziantep Halter İhtisas Spor Kulübü 2. ve 131 puanla Ankara Şimşekler spor kulübü 3. lüğü elde etti. Şampiyonada bayanlar kategorisinde 129 puanla Sakarya Türk Telekom 4., 119 puanla İstanbul Pendik spor kulübü 5. ve 116 puanla da Ankara Gölbaşı Belediye spor 6 . olarak kupalarını aldılar.

Erkekler kategorisinde ise 178 puanla Ankara Büyükşehir Belediye Spor Şampiyon olurken, aynı puan ve averaj ile Ankara ASKİ Spor 2. 152 puan ile de Tokat Gençlik Spor 3. oldu. Erkekler kategorisinde 120 puanla Kayseri Erciyes Gençlik ve Spor 4. olurken,  108 puanla Antalya Mareşal Fevzi Çakmak İÖO Spor 5. liği, 105 puan ile de Denizli Akademi Spor 6. lığı elde ederek kupalarını aldılar.

Yıldızlar Kulüpler Erkekler Sonuçları

Yıldızlar Kulüpler Bayanlar Sonuçları

Yıldızlar Kulüpler Bayanlar Takım Sonuçları

Yıldızlar Kulüpler Erkekler Takım Sonuçları