Yıldızlarımız Pendik’te parladı…
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yıldızlarımız Pendik’te parladı…

Yıldızlarımız Pendik’te parladı…

  • 26 May, 2011

Pendik Lisesi Spor salonunda yapılan Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasına 27 ilden 79 bayan ve 287 erkek olmak üzere toplam 287 sporcu katıldı.

İlk gün müsabakalarının ardından ise akşam saat 20.00′ de Kızılay Gençlik Kampı içerisinde açık havada müsabakaların açılış seremonisi yapıldı. İlk defa açık havada yapılan açılış seremonisi renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

Açılış seremonisine Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, İstanbul Gençlik ve İl Müdürülüğü Şube Müdürü Adnan Kuzu, Pendik  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mesut Hacısalihoğlu, Asbaşkanımız Ümit Durak, Genel Sekreterimiz Zeki Öztürk ve İstanbul Fevzi Çakmak Spor Kulübü Başkanı Mustafa Bayram ile birlikte antrenörlerimiz, hakemlerimiz ve tüm sporcularımız katıldılar.

Açılış seremonisinde Pendik Belediye başkan yardımcısı Rüstem Kabil ve ardındanda Pendik Kaymakamımız Cafer Odabaş birer konuşma yaparak hoşgeldiniz diyerek başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından açılış seremonisine katılan protokol üyelerine ve şampiyonaya destek veren kuruluşlara Federasyon Başkanımız Dr. Hasan Akkuş tarafından birer plaket verildi.

Şampiyonanın ardından şampiyonayı değerlendiren Organizasyonlar Direktörümüz Mehmet Zeki Erkan, İstanbul Pendik’ te organize ettğimiz Yıldızlar Türkiye Şampiyonası güzel bir organizasyonla sona erdi.Pendik Belediyemizin destekleri ve İstanbul Halter il Temsilcimiz Meliha Sarıkoca’nın yoğun gayretleri sonucu bu güzel organizasyonu gerçekleştirdik. Bu organizasyonumuzda federasyonumuz yeni imajı ile halter camiamıızın karşısına çıktı. Yeni logomuzu ilk defa burada kullandık.Bu şampiyonada ilk defa açık havada ve akşam bir açılış seremonisi gerçekleştirdik ki o da muhteşem oldu. Biz halter federasyonu olarak çıtamızı sürekli olarak yukarılara taşıyoruz. Avrupa ve Dünya şampiyonaları standartlarında Türkiye Şampiyonası organizasyonları gerçekleştirmeye çalışyoruz. Bu şampiyonaya katılan tüm sporcularımız ücretsiz olarak konaklama imkanı buldular. Öğle yemekleri ücretsiz olarak Pendik Belediyesi tarafından verildi. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza günün anısına birer tane tişort hediye edildi. Ayrıca dereceye giren tüm sporcularımıza da Pendik Beleyesi tarafından spor malzemeleri hediye edildi.Bu güzel şampiyonanın organize edilmesinde bizlere büyük destek veren Pendik Belediyemize, Halter İl temsilcimiz Meliha Sarıkoca’ya, tüm sporcularına, Fevzi Çakmak Spor kulübü başkanımız Mustafa Bayram’a çok teşekkür ediyorum, dedi.

Bayanlar sonuçları için TIKLAYINIZ…